.

15. 07. 2021

11 důvodů proč si naši zákazníci vybrali FinReCo

Chcete se zbavit „excelového pekla“ a neustálého dohadování, zda si pod konkrétním KPI (např. výnosy z prodeje produktu nebo služby) představíte to samé, co kolega na pobočce v jiné zemi? Mít jasno v odpovědnosti za závěrkový proces i jeho obsah, za workflow a termíny? Uvažujete nad pořízením nového systému pro finanční reporting a controlling?

Podobnou situaci řešila a řeší celá řada korporací, holdingů nebo společností, které mají desítky poboček nebo dceřiných či sesterských firem, ať už v Evropě nebo po celém světě. Mezi ty, kteří spoléhají na FinReCo, jsme i my sami. Tedy Adastra Group, konzultační a IT společnost, která zastřešuje 8 různých společností působících v 21 kancelářích po celém světě.

Seznamte se s 11 důvody, proč si vybraly právě FinReCo

1. Bezproblémová integrace s ERP, ale i se CRM, produkčním systémem, billingem atp.
  2. Real-time reporting – účetní účtují, controlleři validují, vy reportujete
  3. Plně automatizovaná manažerská výsledovka (nejen) včetně KPIs a její rozpady
  4. Automatizovaný reporting cash-flow, zastarávání pohledávek, finančních instrumentů, detailní profitability
  5. Zahrnutí plánů a forecastů do manažerského reportingu
  6. Komplexní a rychlá správa reportingové struktury
  7. Řízený proces reportingu, tj. všichni vědí, kdy se reporting otevírá, kdy do něj musí dodat své vstupy, jak proběhla integrace, je jasně nastavená odpovědnost za data
  8. Transparentní holdingové inter-company transakce, na potřebných úrovních se samy eliminují a nezkreslují holdingové finanční výkazy
  9. Použití standardních reportingových nástrojů (on-premise nebo v cloudu), výstupy se automaticky exportují do prezentací a výročních zpráv
  10. Neměnná/uzamčená čísla v reportech
  11. Jediná verze pravdy napříč celou firmou – stejná čísla pouze v jiných rozpadech, pro účely finančního řízení, obchodu a marketingu

Ozvěte se nám, pokud jste se ocitli v podobné situaci jako naši zákazníci. Společně ji zanalyzujeme a probereme, zda byste také mohli začít těžit z výhod FinReCa.

Chcete se o FinReCu dovědět více? Kontaktujte nás

V co nejbližší době se vám ozveme.

Oto Gücklhorn

Oto Gücklhorn